Vágólapra másolva!
Távolságtartási végzésig fajult egy házaspár vitája: a férfi szerint a nő irányítani akarta, a nő viszont azt állítja, férje a túl sok edzés miatt hanyagolta el őt, és csak ezen akart változtatni – írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

Az 58 éves Valerie Sanders

azt kérte férjétől, hogy kevesebbet járjon az edzőterembe, helyette inkább otthon segítse a házimunkában.

A kérés miatt viszont letartóztatták, azzal az indokkal, hogy érzelmileg bántalmazta a férfit.

A pár 2014-ben házasodott össze. Michael Sanders szerint már az első hat hónapban depressziós lett, mert nem bírta az állandó nyaggatást. Elmondása szerint felesége arra panaszkodott, hogy túl sok időt tölt az edzőteremben, és a sportkocsija mosásával. Továbbá azt várta tőle, hogy vegyen részt a mindennapi házimunkában, de közben az sem tetszett neki, hogy milyen üzletekben vásárolt be.

Amikor Michael bevallotta feleségének, hogy öngyilkos akar lenni, a nő kinevette, és azt mondta, tegye meg. Valerie ezt azonban tagadja.

A nő ledöbbent, amikor tavaly áprilisban letartóztatták irányító és kényszerítő erejű viselkedés miatt, és több mint 17 órát töltött el egy cellában, mire végül elengedték, a lakáskulcsait viszont nem kapta vissza. Az ügy 14 hónappal később került bíróság elé, és

bár bizonyíték nem került elő, a bíró két éves távolságtartási végzést szabott ki a nőre,

aki ezt állítása szerint nem bánja.

"Nem akarok tőle már semmit. Tudtommal ezt a törvényt azért hozták, hogy megvédjék azokat, akik bántalmazó kapcsolatban élnek, és nem tudják meghúzni a határokat a nyaggatás és a kényszerítés között" – nyilatkozta. Az ő verziójában minden probléma akkor kezdődött, amikor férje egy edzőteremben kapott munkát, és túlzásba vitte az edzést, a túl sok szteroid pedig a szexuális életüknek is végett vetett.