Facérból kacér - Így szedd össze magad a szakítás után

Facérból kacér
Vágólapra másolva!
Évekig építgetted a közös jövőtöket. Feladtad az álmaidat, hogy ne veszítsd el őt. Úgy tűnt, hogy boldogság lesz holtodiglan-holtáiglan. Aztán egy nap mégis ott találod magad egyedül, összetörve, és minden önbizalom nélkül. Most hogyan tovább?
Vágólapra másolva!


A szakítás kemény dolog: akkor is, ha több éves kapcsolat ér véget; akkor is, ha az oltárnál hagynak faképnél; és akkor is, ha a hét éves házasságod megy fuccsba. Ilyenkor jó, ha van körülötted néhány igaz barát, de valójában csak magadra számíthatsz abban, hogy kijöjj a gödörből. Persze akadnak szerencsések, akiknek egy profi csapat segít az újrakezdésben. De őket figyelve te is elleshetsz néhány olyan trükköt, ami felturbózza az önbizalmadat, és segít egészen más szemszögből tekinteni a szakításra.

Nyolc különböző nő, nyolc különböző helyről. Egy dolog azonban közös bennük: mindegyikőjüknek összetört a szíve. A szakítás az önbecsülésüket is a padlóra küldte, de ők szeretnének felállni és felemelt fejjel továbblépni. Ehhez persze sok, eleinte talán tőlük idegen feladatot kell teljesíteniük, de ők is tudják, hogy csak így lehetnek facérból kacérak!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!