Menczer Tamás: Ugyanazok vannak Magyar Péter mögött, akik Márki-Zay mögött is voltak!

Magyar Péter - Bajnai Gordon, Magyar Péter, MagyarPéter, Bajnai Gordon, BajnaiGordon, montázs
Magyar Péter ezer szállal kötődik Bajnai Gordonhoz
Fotó: AFP/Kisbenedek Attila, Isza Ferenc
Vágólapra másolva!
"Amikor volt ez az adatkezelési történet, hogy a Bajnai Soros-világhoz kapcsolódó Datadat áll mögötte, akkor ő mit mondott?" - tette fel a kérdés Menczer Tamás a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

"Ez nem igaz, azt a tájékoztatót csak valakitől kaptuk. Ó, hát igen, ahogy az lenni szokott, csak úgy kaptuk valakitől. Amikor meg kiderült, hogy kitől kapták, kiderült, hogy az is a Bajnai-nak az üzlettársa, és az ember cégéhez van bejegyezve a Magyar Péter Egyesülete is."

Ezek szerint hazug információkat tettek fel a saját honlapjukra? - hangzik el a kérdés a videóban, mire Menczer így folytatja:

"Jogos kérdés. Ahogy ez lenni szokott, csinálunk egy politikai formációt, én akarom vezetni az országot, de ilyen-olyan dokumentumokat csak úgy kapunk valahonnan, igen, igen. 

Tehát ő ugyanebbe a sorba illik, ugyanazok vannak mögötte, akik a Márki-Zay mögött is voltak, és egyébként erről a Momentum sokat tudna mesélni, hogy amikor ezek a külföldi finanszírozók valakit elhajítanak, és beállnak valaki más mögé. 

Tehát ez történt eddig is. Külföldi irányítók és baloldali hype. Momentumnál - bumm - beleálltak a földbe. Márki Zay Péternél ugyanaz, bumm. Beleállt a földbe. Most épp Magyar Péteren a sor, és majd akkor ott jön a következő csalódás." - mondta Menczer Tamás.