Machetével ölte meg az élettársát egy férfi Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy budapesti férfi rendszeresen részegen veszekedett az élettársával, akit többször megvert, megöléssel fenyegette. Tavaly januárban a férfi olyan brutálisan megverte a nőt, hogy az életveszélyes állapotban került kórházba, ahol néhány hónap múlva meghalt.
Vágólapra másolva!

Egy 42 éves férfi Budapesten a XX. kerületben élt együtt élettársával, akit részegen többször megvert, majd a nőt azzal fenyegette, hogy a nála lévő machetével megöli.

2022-ben kétszer is olyan brutálisan bántalmazta a nőt, hogy annak kitört két foga. 

Ezután a férfi tavaly, január 18-án először megverte a nőt, majd néhány perccel később elővette a machetét és azzal durván megsebesítette .

Machetével ölte meg élettárást egy férfi Budapesten
Halálos sebeket okozott élettárásnak a részeg őrjöngő férfi. 
Fotó: Magyarország ügyészsége

 A férfi ezután mentőt hívott az élettársához, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba. 

A nő a bántalmazás miatt hosszú kórházi ápolásra szorult, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy két hónap múlva meghalt.

Az ügyészség emberöléssel és maradandó fogyatékosságot okozó testi sértéssel vádolja, ezért javasolja, hogy a férfit börtönbüntetésre ítéljék feltételes szabadlábra helyezés nélkül.

Nemrég Soroksáron egy migráns bozótvágóval ejtett túszul egy kislányt. Tiszagyulaházán egy férfi machetével a kezében őrjöngött. Egy szigetvári férfi machetével akarta megölni riválisát. Berekböszörményben pár száz forintért támadtak meg egy nyugdíjast machetével. Egy férfi Budapesten hátba szúrt egy tanárt egy machetével.