Magyar Péter már most visszavonulót fújt, ma már csak egy családi veszekedésről beszél

Vágólapra másolva!
Az egyik ismert baloldali propagandistának, egy Gulyás nevű videósnak adott "interjút" az erőszakos exférj egy nappal azelőtt, hogy állítólag bemutatja a titokban felvett beszélgetését saját, egykori feleségével, a volt igazságügyi miniszterrel, Varga Judittal. Magyar Péter zavaros és zavart locsogásából kiderül: semmi lényegi információ nincs a felvételen, nincsenek bizonyítékai, a világ enyhén szólva nem fog megrengeni. Semmi újat nem fog mutatni az az ember, aki a saját feleségét, három gyermekének az édesanyját lehallgatja, felveszi vitájukat, majd közzéteszi mindezt. Eddig egyébként arról fantáziált, hogy a kormány egyenesen lemond, most már arról beszélt, hogy maximum lehet majd szervezni egy kis tüntetécskét, más hatása nem lesz. Az is kiderült: a felvétel manipulált, állítólag sok minden nem is hallatszik, azt felirattal pótolja Magyar Péter. Azaz, az exférj már ma este visszavonulót fújt.
Vágólapra másolva!

A legfontosabb kérdésre normális választ természetesen nem tudott adni: hogy jut eszébe egy épeszű (és ép jellemű) embernek, hogy a saját feleségével készült beszélgetést felvegye? (Azt hajtogatta, hogy a családja védelmében vette fel. Tehát a feleségét védi azzal, hogy titokban felvesz otthon egy családi vitát. Logikus.)

Maga a beszélgetés semmi érdemlegest nem tartalmaz, ez derül ki Magyar Péter szavaiból, ráadásul erős fenntartásokkal kell kezelni egy olyan vitahelyzetet, amikor a feleség nyilvánvalóan fél az agresszív és sikertelen férjtől. Nyilvánvalóan minden hülyeséget ráhagy, hiszen nem akarja, hogy esetleg a dühöngő férj összeverje. 

A felvétel több mint egy éves Magyar Péter szerint. Hogy bármilyen politikai hatása lesz, ebben ő maga sem bízik - miért is lenne egy érdektelen házastársi vitának - , ellenben reménykedik egy kis tüntikézésben. Nyilván jó érzés lehet ennyi kudarc után egy vagy kétezer ember előtt kiabálni, esetleg meghívni egy baloldali celebet, hogy elmondjon egy verset.

Azt mindenesetre tagadta, hogy nőverő lenne, reagált a szexoldalakon való szereplésére is, haragszik a nem baloldali médiumokra, illetőleg vitatkozott ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal az illegális lehallgatással kapcsolatban. Nyilván jogi kérdésekben is a sikertelen exférj véleménye a mérvadó..

Ma már tehát szó sem esett, hogy bizonyítékai lennének. Egy - ahogy korábban ő maga fogalmazott - szimpla családi veszekedést vett fel. És Magyar Péter már most visszavonulót fúj.