Bemutatjuk Magyar Péter támogatóját: a terhesen a falnak vágott Varga Juditot mocskoló filmrendezőt

Vágólapra másolva!
Az egész életében sikertelen "művész" példátlan gyalázkodásai.
Vágólapra másolva!

Az áldozathibáztatás valamilyen egészen szélsőséges, beteges példáját mutatja egy egész életében sikertelen filmrendező. Tudatosan fogunk kemény szavakat használni, éppen ezért. Nehéz volt elképzelni, hogy valaki a Magyar Péter-i mocskot képes elérni. Neki sikerült. A neve mindegy, ha 67 év kevés volt számára, hogy a szó átvitt értelmében nevet szerezzen magának, akkor már ebben nem segítünk. A Soros-féle hetilapnak és a Facebooknak írogat, gyűlöli a világot, hiszen a Színház- és Filmművészeti Egyetem modellváltásakor vagy elzavarták, vagy saját maga kotródott el, erre már senki sem emlékszik.

A baloldali rendezőt - éppen sikertelensége miatt - már Gyurcsányék is szégyellték, 8 éves hatalmuk alatt egyetlen filmet tudott kipréselni az akkori hatalomból. Egész életében pedig hármat készített. A régi SZFE-n persze taníthatott. (Most az egész világon ünnepelt Koltai Lajos, Oscar-díjra jelölt operatőr és filmrendező vezet osztályokat...)

A baloldali rendezőnek persze tetszik Magyar Péter frusztráltsága, sikertelensége, gyűlölete. Megnézte Varga Judit szívszorító beszélgetését Hajdú Péterrel, de valahogy nem az jutott eszébe, hogy milyen ember (ember?) az, aki az ajtóhoz vágja terhes feleségét, késsel fenyegeti gyermekei anyját és anyósát, vagy éppen lehallgatja a saját feleségét, aztán közzéteszi a kizsarolt mondatokat. Nem, baloldali rendezőnknek az áldozattal van baja.

Nézzünk néhány idézetet tőle.

"Varga egyetlen jó szót sem mondott Magyar Péterről, akit a legkülönfélébb módon elkövetett családon belüli erőszakkal vádolt. És nem megkérdőjelezem mindazt, amit Varga elmondott - más kérdés, hogy a családok hetven százalékában egyik vagy másik fél részéről elhangoznak hasonló kijelentések -, de ennek a dolognak a mikéntje olyannyira nélkülöz minden morált, hogy az bőven felülírja a mondottak tartalmát."

Mi van? Dicsérnie kellett volna élete tönkretevőjét? Meg kellett volna köszönnie, hogy terhesen az ajtóhoz vágta? És szerinte a családok 70 százalékában a férj a terhes feleségét a falhoz vágja? Miből gondolja? Barátai, esetleg saját példája alapján? És nem az a baj, hogy egy aljas ember ilyet csinál, hanem az, ha ezt az áldozat elmondja?

"De bárhogy is történt, ha Varga önszántából tett nyilatkozatot, akkor is minden morális kötöttségéből kivetkőzöttnek mutatja magát azzal, hogy nagy nyilvánosság előtt gyalázza a közös gyermekeik apját, akivel mindmáig közös felügyeletet gyakorolnak e gyermekek fölött, vagy a gyermekek egyik héten Vargánál a másik héten Magyarnál vannak. Hogy lehet ilyen érzékeny helyzetben a gyerekeket is belevonni - akárcsak említés szintjén - ebbe az ügybe." 

Nem Magyar Péter vetkőzött ki magából, aki felvette felesége kizsarolt mondatait, majd egy évig terrorizálta vele, aztán nyilvánosságra hozta, hazugságokkal kísérve? A legnagyobb fiú már hosszabb ideje szóba sem akar állni az apjával. Kiderült: látta, hogy édesanyját Magyar Péter bezárja egy szobába. Az a normális filmrendezőnk szerint? Micsoda ember ír le ilyen sorokat?

"Nem kívánom részletezni az elhangzottakat, de Varga ebben a műsorban pont olyan lélektelen és szívtelen karrieristának mutatta magát, amilyennek Magyar Pétert jellemezte."

Az áldozat a lélektelen?

"Egy biztos, mert tény: Magyar eleddig egyetlen rossz szót sem mondott a volt feleségére az eddigi nyilatkozataiban, erre a tegnapi műsorra reagálva sem tette ezt, ami nagyon helyes a részéről, úgy az emberi vonatkozást tekintve, mint a politikai, taktikai részét illetően."

A primitív úgy... mint... szerkezetet tegyük félre (helyesen: mind... mind, de nézzük el neki, régi SZFE-tanárról van szó), de mi van megint??? Nem mondott semmi rosszat Magyar Péter a feleségére? Nem is csinált? Felesége lehallgatása micsoda? És 16 éves aljasságsorozata, ahogy ez a tehetségtelen ember kínozta finom, intelligens feleségét?

"... ez a mostani másfél óra, ez a műsormocsok minden eddiginél mélyebbre süllyesztette a magyar politikát, közéletet."

Műsormocsok. Az igazság feltárása. Hát persze. Nem Magyar Péter süllyesztette szerinte.

"Roppant sajnálatos, hogy ez az ember igazságügyi miniszter lehetett."

Ellenben Magyar Péter politizálgatása üdvözítő. 

Írhatnánk, hogy aki ilyeneket ír, az takarodjon mindenhonnan. De van egy jó hírünk. Nincs honnan. A Facebooknak tud firkálgatni, meg olykor az 500 példányban eladott Soros-hetilapnak. Azonban Magyar Péter még itt van. Reméljük, már nem sokáig.