A photoshopról meg más trükközésről hallgat Magyar Péter, a szépfiúzás viszont megtetszett neki

Vágólapra másolva!
Manipulált fotókat tett közzé magáról újabban közösségi oldalain Magyar Péter. Miután ezt megírtuk, két órán belül reagált, de egyetlen állítást sem cáfolt, csak a "szépfiú imázsról" értekezett. Az exférj azóta jelentkezik hisztérikus posztjaival, mióta kirúgták, és láthatóan politikus akar lenni, ezért találkozott a Jobbik egyik politikusával is. Láthatóan a dollármédia is pátyolgatni kezdte.
Vágólapra másolva!

Miután kirúgták minden állami állásából, Varga Judit volt férje mindent elkövet, hogy felhívja magára a figyelmet, de egyre szánalmasabb akciókba bonyolódik. Baloldali politikus akar lenni, és ezért még a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnökével is találkozott, mindezek mellett pedig a dollármédia is csak pozitív híreket közöl Magyarról, és a védelmükbe veszik az exférjet. 

Manipulálja a saját képeit Magyar

Tudatosan akar egy "szépfiúimázst" építeni Magyar Péter, aki az utóbbi hetekben látványosan manipulálja a róla készült fotókat  - erről a TV2 Tények című hírműsorának beszélt Palóc André, a Századvég vezető elemzője. 

A „layerek”, vagyis a szűrők használata a fotókon elsősorban nőkre jellemző, de szakértők szerint 

az exférj képein egyértelmű jelei vannak a manipulációnak. 

Haraszi Tibor, az Origo techrovatának vezetője a TV2 Tényeknek nyilatkozva elmondta: a képmanipulációk könnyen felismerhetők, különösen akkor érdemes ilyesmire (pl. photoshopra, mesterséges intelligenciára) gyanakodni, ha valakinek szokatlanul sima, ránctalan az arcbőre – ahogy például Magyar Péteré is. 

magyarpéter
A természetellenesen sima arcbőr mindig gyanús. Fotó: Facebook
magyarpéter
Ezen a képen jól látszanak a ráncok, a karikák a szem alatt, és már a haj sem „tisztes őszes” Fotó: Facebook

A képeket alaposan szemügyre véve kiderül, hogy azok alapos, bár nem következetes szerkesztésen estek át. Az exférj fotói a hétköznapi hiúságon is túlmenő, már-már nárcisztikus alaposság jegyeit mutatják. Így például régebbi fotókkal összehasonlítva 

úgy látszik, mintha Magyarnak mostanában sokkal ránctalanabb lenne az arcbőre, nincsenek karikák a szeme alatt. Ráadásul nemcsak a szája lett vastagabb, de egyes képeken az álla is mintha férfiasabb, szögletes ívet kapott volna.

Persze nincs kizárva az sem, hogy a száját nem csak digitálisan, hanem sminkkel is (rúzzsal, szájfénnyel) hangsúlyosabbá tették.

magyarpéter
Magyar Péter „előtte”...
magyarpéter
... és Magyar Péter „utána”  

Magyar Péter politikus akar lenni, de mondanivalója nincs, legfeljebb a baloldali közhelyeket szajkózza. Arra viszont feltűnően sok energiája van, hogy magával, a külsőségekkel foglalkozzon.

 

Magyar már a cikkünk megjelenése után két órán belül reagált, de érdekes módon egyetlen állítást sem cáfolt, csak a "szépfiúimázs" keltette fel érdeklődését, erről értekezett.

Hétfőn pedig már egy Varga Zoltán vörös báróhoz kötődő propagandaoldal vette szánalmasan védelmébe az exférjet, hízelgő cikket közölt a médiablog-oldal róla, értetlenkedve, miért baj, ha Magyar manipulálja a képeit.

Vagyis a dollármédia is Magyar Pétert próbálja propagálni, segítve a politikai ambícióit.