Férfiaktól lopott és rabolt egy debreceni prostituált

Vágólapra másolva!
Egy debreceni prostituált az utcán ismerkedett egy férfival, majd kivette a zsebéből a telefonját. Amikor a férfi azt vissza akarta kérni, lefújta gázspray-vel. Másnap a nő az egyik kuncsaftja pénztárcáját lopta el.
Vágólapra másolva!

A nő szeptemberben, az egyik este, Debrecen belvárosában odament egy részeg férfihoz. Ismerkedni kezdett vele és miközben simogatta, kivette a nadrágja zsebéből a 40 ezer forint értékű telefonját. A férfi ezt észrevette és visszakérte a telefont, még 20 ezer forintot is ajánlott érte. A nő azonban nem adta vissza, hanem a sajátjával fotózni kezdte a férfit.

Ekkor a férfi kivette a kezéből a telefont és felajánlotta, hogy cseréljenek. A nő azonban lefújta gázspray-vel, majd elmenekült.

Az eset után a férfi hívta a rendőröket, akik gyorsan elfogták a nőt. A telefont a cipőjébe rejtve megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak.

Másnap a prostituált beszállt az egyik kuncsaftja kocsijába és megegyeztek egymással.

Közben ellopta a férfi tárcáját.

Később a férfi bejelentést tett a rendőrségen, akik megtalálták a tárcát. Az iratok még benne voltak, de a 3 ezer forint már nem.

Az ügyészség lopással és rablással vádolja a nőt, azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Ahogy korábban megírtuk, egy prostituált begyógyszerezte majd megölte a kuncsaftját, Abonyban pedig egy férfi rabolt ki egy prostituált. Egy 17 éves lány a futtatójával együtt rabolta ki az egyik kuncsaftját, két budapesti prostituált pedig csoportos szex után lőtt rá férfiakra.