Ellopták a salgótarjáni focisták mezét is

Vágólapra másolva!
Ismét kirabolták a salgótarjáni focistákat, akiktől pár hónapja a cipőiket lopták el. A sportklub nem tudja megoldani a telep őrzését, ezért az elmúlt egy év alatt harmadik alkalommal történt betörés.
Vágólapra másolva!

Miután szeptember végén ellopták a focisták cipőit, a karácsony előtti napokban a mezek tűntek a Salgótarján-Baglyasalja FC (SBFC) öltözőjéből. Susán Vilmos, az SBFC alkalmazottja elmondta: kedden délután vették észre, hogy betörtek a Szojka Ferenc stadion öltözőépületébe, az eltulajdonított holmiról azonban a karácsony miatt csak péntek este tudtak leltárt készíteni.

Eltűnt egy tizennyolc darabos vadonatúj, számozatlan és feliratozás nélküli mezből, nadrágból és sportszárból álló garnitúra, továbbá néhány labda, lábbeli és elektromos fűtőtest - mondta Susán. A kár pontos értéke egyelőre nem ismert.

A NB3-ban szereplő SBFC a jövő hónap közepén szeretné megkezdené felkészülését a szezonra. A sportklub nem tudja megfizetni az épület őrzését, pedig egy év alatt immár harmadik alkalommal fosztották ki az öltözőt. Legutóbb októberben, az atlétikai diákolimpia idején tűnt el tizenkét pár márkás cipő, ezeket végül egy sportszergyártó cég pótolta.