Cserbenhagyót keres a rendőrség

Vágólapra másolva!
Egy román rendszámú BMW-vel okozott balesetet egy férfi Kiskunfélegyháza központjában, az 5-ös főúton. A vétlen autóból két embert kellet kórházba szállítani. A balesetet okozó jármű vezetője elmenekült a helyszínről.
Vágólapra másolva!

Cserbenhagyó autóvezetőt keres a Bács-Kiskun Megyei rendőrég. A cserbenhagyó balesetet okozott szombat este 8 óra körül az 5-ös főúton Kiskunfélegyháza központjában. Miután BMW-jével nem adta meg az elsőbbséget a szabályosan egy haladó Ford Escortnak, a két autó összeütközött. Majd a vétkes autó sofőrje elmenekült a helyszínről.

A Ford utasai, egy 43 éves férfi és egy 20 éves nő, beszorultak a gépkocsiba, őket tűzoltók segítségével mentették ki, s szállították súlyos sérülésekkel kórházba. Mindketten 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A balesetet okozó fiatal férfi az ütközés után hátrahagyva a BMW-t eltűnt a helyszínről, mire a rendőrség megérkezett. A férfit azóta is keresi a rendőrség, egyelőre eredménytelenül.

A vétkes autó rendszáma: TS-04179. Kozák Tibortól, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől az [origo] megtudta, hogy ez a fajta rendszám román. Azok közül is régebbi változatból való. Arra a kérdésre, hogy lopott lehetett-e az autó, a Kozák Tibor nem tudott válaszolni, miután a nyomozás még tart. Annyi bizonyos, hogy a BMW nem szerepel a nemzetközi körözésben. Azt azonban nem tudják megállapítani, hogy a rendszám valós, vagy hamis.

[origo]