Georg Spöttle: Nem minden „magyar, ami fénylik”

Magyar Péter, tüntetés, baloldali tüntetés, Kossuth tér, Budapest, 2024. 04. 06.
Fotó: Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Néztem a showt és volt ott minden, mint a mesében. Igazából egy maoista elvakult tüntetésre számítottam, de inkább egy amerikai stílusú választási rendezvény köszönt vissza és ez talán nem is véletlen műve, de erről majd később. Kedvenc bokszbajnokunk, Nagy Ervin, is ott volt, mint sofőr, mint „samesz”, mint énekes, mint könnyes, elcsukló hangú profi hazudozó, a nagy valószínűséggel maga által írt levelekkel, amelyekből ismét kiderült mindenütt jó, csak Magyarországon tombol a diktatúra.
Vágólapra másolva!

Itt csupán az a bibi, hogyha nálunk diktatúra lenne, akkor az ország háza előtt meg sem lehetett volna tartani „magyar péter” made in USA showműsorát. Az is érdekes, hogy Rosta Andrea miért éppen angolul érdekelt, amit egy kivetítőn fordítottak magyarra a nagyérdeműnek. Talán mert, aki a zenészt fizeti, az rendeli a számokat... A hangosítás és a nagyszínpad pazar volt és durván 200 millió forintba került a bérleti díja. Ja, és ez már második ilyen rendezvény volt és Washington DC új messiása már meghirdette a harmadikat anyák napjára. Óvatosan számolva ekkor majd félmilliárd forintnál tartunk, ha számba vesszük a technikát és a rendezőket. 

Ezt már sem saját vagyonból, sem mikróadományokból nem dobja össze az ex-férj.

Érdekes momentum az is, hogy „magyar péter” direkt húzza a pártalapítást mert akkor már nem fogadhat el külföldi pénzeket és transzparensnek kell lenni a párt finanszírozásának. Most, mint egyesület kaphatja akár a guruló dollárokat is. A „Legyél a Változás” egyesület a II. kerületbe, egy Kelemen László utcai lakásba van bejegyezve, amely a Benedict 2002 Befektetési és Szolgáltató Kft.-é. A cég egy vállalkozó házaspár, B. Barnabás és B. S. Csilla tulajdona, írta a Tűzfal Csoport. B. Barnabás érintett a Dadu Art Kft.-ben is. Ennek az előadó-művészettel foglalkozó cégnek a tulajdonosa pedig Duda Éva koreográfus, Molnár Áron NoÁR házastársa – jegyezte meg a blog. Innen is látható, hogy az amerikai támogatók nem lehetnek messze, hiszen ott van NoÁr mögött a „Democracy and Pluralism” nevű NGO, amely Gulyás Márton „Partizánját” is tízmilliókkal támogatta. 

Persze ott voltak a baloldal tüncikéiről is jólismert félnótások, akik politikusainkat akasztófa alatt ábrázoló gúnyrajzokat cipeltek és ment a „monnyon le” na meg a „mocskos Fidesz”, szóval hozták az évek óta ismert formájukat. 

Habár a „péter” által 400 ezres tömeg is inkább csak 40 ezres volt elfértek a tetovált dominák, a „bármi csak ne a Fidesz” fanatikusok és persze a női rajongók, akik szívecskéket küldenek neki a facebook messengeren vagy megpróbálják randira hívni.

 Elolvasva egy lány durva élményit „péterrel” ez nem éppen a legjobb ötlet, de hát lelkük rajta. 

Láthatóan Washington DC-ben megelégelték a mindent is elkúró baloldalt, akik sem helyesen írni, sem politizálni nem tudnak. Amit el lehet azt el is bukják, legyen az Gyurcsány vagy MZP, hiába a guruló dollárok, amint kiderült a magyar választók mégsem gombák. Csacsiság lenne azt gondolni, hogy az ellenzékváltást a hisztérikus libsik, vagy „a Fidesz mindent ellop” szajkózók, netán a félmilliás mobillal szelfiző diákok generálták. Aki ezt elhiszi lövése nincs a politikáról. Nemsokára beáll „magyar” mögé az „Action for Democracy” és más Soros-szervezetek, hogy dollárokkal kövezzék ki az utat az igazi demokráciához. 

Fácit: az egész egy nárcisztikus, sértett ember gusztustalan magamutogatása volt. A legutolsó az, amikor a családját és a hazáját emlegeti. Jobb, ha tőlem tudod „péter” neked már egyik sincs. 

GeorgSpöttleavatar
Szerző:Georg Spöttle
Szerző:Georg Spöttle